Remember Me
A password will be e-mailed to you.
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Cancel
Filma Online

Amélie (2001)

Amélie    

R 122 min Komedi

8.4
IMDB: 8.4/10 464434 votes

, , ,

Nominated for 5 Oscars. Another 58 wins & 60 nominations.

France, Germany

2406

Report error

Amelie është një vajzë e pafajshme dhe naive në Paris me sensin e saj të drejtësisë. Ajo vendos të ndihmojë ata përreth saj dhe gjatë rrugës, zbulon dashurinë.

No links available
No downloads available

Related movies